By nature
for nature

Natuurvoeding voor huisdieren klinkt misschien ingewikkeld, maar niets is minder waar. Voor deze manier van voeden, gaan we simpelweg terug naar hun roots. Wat eten hond- en katachtigen alweer in het wild? Hun prooien bestaan uit spiervlees, organen en botten. Samen met natuurlijke extra’s zorgen ze voor een perfect uitgebalanceerde maaltijd. Puur natuur en vooral zonder chemische toevoegingen! Ook dat is wat wij aanbieden.

Lucky Lou dierenvoeding
Lucky Lou dierenvoeding

On a mission to good health

De voordelen van biologische voeding zijn eindeloos en laten je viervoeter stralen. Maar enkele voorbeelden zijn een gezonde mondhygiëne, een glanzende vacht, minder stoelgang, een stabiele maag-darmwerking, minder kans op intoleranties, meer weerstand en kortom meer energie. Het leven van je trouwe vriend is al te kort, waar nog op wachten?

Achter mijn soulmate schuil ik, Janou. Journalist en communicatiemanager van opleiding, maar vooral een grote dierenliefhebber die zich verdiept in evenwichtige natuurvoeding voor honden en katten. Mijn ervaring deel ik graag met jou en jouw dier bij Lucky Lou.