Verzenden en retourneren

VERZENDEN

Lucky Lou voorziet binnen België een gratis verzendservice bij aankopen vanaf €65 binnen België. Onder dit bedrag bedraagt de verzendkost €5,95. Ook verzenden we naar Nederland, dit met een standaard verzendkost van €8,95 en gratis vanaf een aankoopbedrag van €85. Na het plaatsen van een bestelling en het afronden van de betaling, wordt de bestelling zo snel mogelijk door ons verstuurd. Wij streven hierbij naar 1 à 2 werkdagen. Verzendingen gebeuren via Bpost of PostNL. Wanneer de bestelling verzonden is, zal u een bevestigingsmail ontvangen. Vindt u deze niet terug in uw mailbox? Check dan zeker uw spam.

LEVERING

In de meeste gevallen worden de verzonden producten binnen België de eerstvolgende werkdag geleverd. Het kan altijd dat een pakketje vertraging oploopt bij Bpost of PostNL of dat u niet thuis bent tijdens de levering. Lucky Lou is hier niet verantwoordelijk voor.

RETOURNEREN

Retourneren van voedingsmiddelen, inclusief snacks en supplementen is helaas niet mogelijk, omwille van veiligheidsredenen voor de gezondheid. (Wij hebben namelijk geen controle over de omstandigheden waarin de voedingsproducten tijdelijk bewaard zijn.) Overige artikelen kunnen op eigen kost binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden op voorwaarde dat ze zich in de originele staat bevinden.
Adres: Lucky Lou – Bistplein 19 – 2260 Westerlo.

Voorwaarden retourneren:

  • Items dienen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden.
  • Het pakket bevat het ingevuld retourformulier.
  • Items dienen in originele staat (inclusief mogelijke tags) te worden geretourneerd.
  • Items met vlekken of geur worden niet in retour genomen.
  • Items dienen ongebruikt te worden geretourneerd.
  • Giftcards kunnen niet geretourneerd worden.